Ahogy minket Partnereink látnak

 

ehelp_logo

“Bartucz László segítségével a munkatársaim és én is érezhettük, láthattuk és elérhetővé tehát reálissá tettünk egy olyan távoli célt, amit előtte kimondani sem mertünk. Szó szerint igaz ránk: Álmomban nem mertem volna gondolni. A Speedcarve ezt hozta ki belőlünk.”

E-HELP Consulting kft – Munkaerő-kölcsönzés, Gyurics Lajos ügyvezető

 

ultragel_logo

 “A Speedcarve Kft és az Ultragél 2000 Hungary Kft között 2012. augusztusában létrejött stratégiai növekedési program eredménye alapján, cégünk export kereskedelmi divíziójának árbevétele 2013-ban az első 8 hónapban 40%-ot növekedett. Tanácsadásuk nélkül sokkal nehezebb lett volna elérni ezt a növekedési ütemet!” 

 

 Komáromy Balázs ügyvezető, Ultragel Hungary 2000 Kft.

 

ultragel_logo

 “Tanácsot sokan, sokféle módon adnak.A Speedcarve nem ragad le a klasszikus és egyszerű megoldásoknál,  kreativitásukkal időt racionalizáltunk, pénzt kerestünk, és lelkesedést kaptunk. Visszatekintve belátom, hogy  stratégiázni nem érdemes, hanem nélkülözhetetlen! Ők ebben profik, mi az orvostechnikában!Hajthatatlan hozzáállásuk  és profi szakértelmük minden olyan KKV részére ajánlott akik megrekedtek a fejlődésben és belátták, hogy van az a pont  amikor eljött a külső “beavatkozás” ideje. Köszönjük!

Komáromy Balázs ügyvezető, Ultragel Hungary 2000 Kft.

 

logo_gekko

 

“Azért fordultunk a céghez, mert vállalkozásunkban szerettük volna emelni az ügyfélszámot és még jobban behatárolni a célközönségünket.

Az alkalmazottak bevonásával közös brainstorming keretében sikerült megtalálnunk a legjobb irányt, és emellett új lendületet kaptak pedagógusaink. Most már más szemmel látják ők is munkájuk lényegét, sokkal magabiztosabbak lettek, ez nagyon sokat lendített a vállalkozáson. 

 Závodszky Tamás, Gekko, Pilisvörösvár

 

Vásárlói piackutatás és kereskedelmi stratégia kidolgozása:

 

kemikal_logo

Kemikál Zrt.

techno

Technokol Rapid és

ferrobond

Ferrobond

Hasznos volt? Ossza meg ismerőseivel is!

Hírlevél

                            

Kövess minket!

top